Day one: Tuesday 22 September

13:00 - 14:00 DELEGATES ARE ENCOURAGED TO SETUP THEIR NETWORKING PROFILE AHEAD OF THE CONFERENCE AND MEET AHEAD OF SESSIONS TO NETWORK WITHIN THE BRELLA CONFERENCE PLATFORM

img

Dr. Leigh Moore Jr.

Chairman of NATO Joint Capability Group on Surface Based Air and Missile Defense (JCG SBAMD)
NATO

img

Gordon B. “Skip” Davis Jr.,

Deputy Assistant Secretary General, Defence Investment Division
NATO

14:30 - 14:45 15 Minute interactive Q&A session

14:45 - 15:05 SKYNEX – INNER TIER GBAD AGAINST ALL THREATS

Fabian Ochsner - CEO, Rheinmetall Air Defence
  • The Threat evolves
  • How to obtain a “ruggedized” Air Picture?
  • What is the best shooter?
  • Roadmaps for new technologies 




img

Fabian Ochsner

CEO
Rheinmetall Air Defence

15:05 - 15:15 10 minute interactive Q&A Session

img

Brigadier General Gregory Brady

Commander, 10th Army Air & Missile Defense Command
US Army Europe

15:35 - 15:45 10 minute interactive Q&A Session

15:45 - 16:05 RAYTHEON TECHNOLOGIES PRESENTATION



16:05 - 16:15 10 Minute interactive Q&A session

16:15 - 16:35 BUILDING AN INTERNATIONAL DEFENCE NETWORK ACROSS THE FULL THREAT SPECTRUM

Colonel Tim Shaffer - Chief, Air and Missile Defense, US Army Europe
img

Colonel Tim Shaffer

Chief, Air and Missile Defense
US Army Europe

16:35 - 16:45 10 Minute interactive Q&A session

16:45 - 17:05 LOCKHEED MARTIN



17:05 - 17:15 10 Minute interactive Q&A session

17:15 - 17:35 REBUILDING AND STRENGTHENING UKRAINIAN AIR AND MISSILE DEFENCE

Colonel Andrii Kramarenko - Deputy Chief of Operations Planning Center, Ukrainian Air Force
img

Colonel Andrii Kramarenko

Deputy Chief of Operations Planning Center
Ukrainian Air Force

17:35 - 17:45 10 Minute interactive Q&A session

17:45 - 18:05 MAXIMISING THE EARLY WARNING NETWORK AGAINST ADVANCED CAPABILITIES

18:05 - 18:15 10 Minute interactive Q&A session

18:15 - 19:15 TIME DEDICATED TO NETWORKING WITHIN THE BRELLA CONFERENCE PLATFORM