Day three: Thursday 24 September

13:00 - 14:30 DELEGATES ARE ENCOURAGED TO SETUP THEIR NETWORKING PROFILE AHEAD OF THE CONFERENCE AND MEET AHEAD OF SESSIONS TO NETWORK WITHIN THE BRELLA CONFERENCE PLATFORM

img

Dr. Leigh Moore Jr.

Chairman of NATO Joint Capability Group on Surface Based Air and Missile Defense (JCG SBAMD)
NATO

14:30 - 14:50 KEYNOTE PRESENTATION: ITALIAN ARMED FORCES

Colonel Giorgio Cozzolino - Director, Italian Joint C-M/M UAS Centre of Excellence
img

Colonel Giorgio Cozzolino

Director
Italian Joint C-M/M UAS Centre of Excellence

14:50 - 15:00 10 Minute interactive Q&A session

img

Brigadier General Enrique Silvela Díaz-Criado

Commander of Air Defence Artillery Command
Spanish Army

15:20 - 15:30 10 minute interactive Q&A Session

15:30 - 16:00 TIME DEDICATED TO NETWORKING WITHIN THE BRELLA CONFERENCE PLATFORM

16:00 - 16:20 GBAD SYSTEMS SUPPORT BY NSPA: PAST, PRESENT AND FUTURE OF A RELIABLE IN-SERVICE SUPPORT SOLUTION

Juan Tarazona - Programme Manager , Communications, Air and Missile Defence, NATO Support and Procurement Agency (NSPA)
img

Juan Tarazona

Programme Manager , Communications, Air and Missile Defence
NATO Support and Procurement Agency (NSPA)

16:20 - 16:30 10 minute interactive Q&A Session

16:30 - 16:50 IMPLEMENTATION, ADVANCES AND CHALLENGES OF NATO'S AIR COMMAND COMMUNICATION SYSTEM (ACCS)

Lieutenant Colonel Nikolaos Kipenis - Air Battle Management-Weapons Control, Hellenic Air Force
img

Lieutenant Colonel Nikolaos Kipenis

Air Battle Management-Weapons Control
Hellenic Air Force

16:50 - 17:00 10 minute interactive Q&A Session

17:00 - 17:20 ARMASUISSE RADAR SESSION

Maxime Bagnoud - Project Manager, Armasuisse
img

Maxime Bagnoud

Project Manager
Armasuisse

17:20 - 17:30 10 minute interactive Q&A Session

img

Thomas Withington

Consultant
Electronic Warfare, Radar and Military Communications Specialist

17:50 - 18:00 10 minute interactive Q&A Session

18:00 - 18:30 End of agenda session - networking continues in the BRELLA platform